Спальні райони мудріші

Спальні райони мудріші
Спальні райони мудріші,
Ніж історичні центри.
Спальні райони – це ніші,
В котрих маєм жити й померти.
 
Квартали, дорогами скуті,
Тролейбуси мимобіжні.
Тут кожен із нас по суті
На власному роздоріжжі.
 
Фаст-фудом газетних ідей
Годуй своїх внутрішніх монстрів.
Бо ти в океані людей
Всього лиш загублений острів.
 
Є люди із плоті та крові.
Ненависть ще є і кохання.
І пам’ять, що лишиш по собі –
Як доказ свого існування.