РОЗКИДАНІ МІСТОМ

РОЗКИДАНІ МІСТОМ
Розкидані містом,
До зустрічі – роки.
І падає листя,
Під ним – твої кроки.
Ніхто не помітить,
Як котяться сльози.
Навколо ще осінь,
А в душах – морози.
Кружлятиме вітер
Із листям навколо.
Складаю із літер
Сюжет помилковий…
 
 
19.09.2016