Надзвичайно
Нарешті!Закінчено день.
Скінчилися мрії,думки...
А ти поруч з кимось,десь
Вивчаєш мої рядки...
Ти щось надзвичайне
Чи щось на зразок...
Ти моє щастя примарне,
Якийсь нездійсненний крок...
Пробач!Я вкотре тебе благаю.
Погодься,це щось неймовірне,
Я майже нічого не знаю,
Це все аж занадто сумнівно.