Клёны скучают яркими красками (на украинском языке)

Клёны скучают яркими красками (на украинском языке)
Клени сумують яскравими фарбами,
Сиплють на плечі нам листя осіннє.
Я задивляюся в небо смарагдове:
Ніби мереживо... Це ж павутиння!
 
Вітер підхоплює листя з-під дерева.
Я поринаю у казку чарівну...
Плину й не можу дістатися берега,
Хто я - не знаю. Жебрачка? Царівна?
 
А над бруківкою листя, кружляючи,
П'яно танцює свій вальс кольоровий.
Згадую очі твої. Посміхаєшся?
Ти не сумуй. Ми зустрінемось знову.