Тільки там...

Десь на полонині,
Де небо вічно синє,
Там живе кохання,
Тільки там...
 
Шкода, що так далеко...
Нехай летять лелеки,
Щоб від людей коханню
Переказать привіт.
 
Десь у невинних горах,
Де всі ще видні зорі,
Існує чиста щирість,
Тільки там...
 
Шкода, що так висОко,
Нехай злітає сокіл,
Щоб хоч її крихтинку
Принести у цей світ.