Запізніле кохання

Життєвими дорогами ходили,
У кожного із нас була своя.
Втрачали і знаходили,любили,
Та раптом на стежині - ти і я.
 
Як поглядами стрілись ненароком,
То зрозуміли все,без зайвих фраз,
Що нарізно надалі ми - ні кроку,
Ніхто й ніщо вже не розлучить нас.
 
Нехай у тебе сивина на скронях,
У мене стрічка срібна у косі,
Але серця у вічному полоні
Трепетної ніжності й краси.
 
2007 р.