Стежка до мами

У неньчинім саду квітують вишні,
Зозуленька відлічує роки.
Всім матерям нехай дає Всевишній
Здоров"ячка міцного на віки.
 
Хай сонечком для кожного з нас світять,
Ромашками в некошеній траві,
Бо всі ми відчуваєм себе дітьми,
Допоки матері іще живі.
 
Тоді і ваблять різнобарв"ям мальви,
І рідна хата, наче у вінку.
Усі стежки нехай ведуть до мами,
Бо пред нею ми у вічному боргу.
 
2011 р.