№1

Скажи , для чого вся брехня,
для чого бачимся щодня?
Для чого всі пусті слова,
Для чого знову я сама...
Будь-ласка , роз'ясни чому , однак,
Розкаж чи може я для тебе враг?
Скажи- потрібна, але ні ... знову збреши...
Я знаю все, але мене ти вбережи...
Від правди гіркої неначе полИн...
Від сліз солоних...