asd

~~I'm broken mirror
I've skinned my face
I wanna end this nightmare
I wanna leave this place
When I'm changing my color When I'm feeling safe
I turn into moron
And drowning in waves
Lead my sorrow
Lick the blades
Follow,my daughter
And dance,my grave Я - разбитое лицо
Содранное отражением
Нет сердца,отняло
Назовем свержением
Меняя оттенки своего
Позабыв падения
Утопая в алтаре
Я познал смирение
И повел с собой в тоске
Обнажая лезвие
Ту,что танцевала на могиле
Забывая бедствия