Я повна кохання, надій і гріха

Я повна кохання, надій і гріха,
І як усе це у собі поєднала?
Не знаю. Напевно це доля така
Її я собі не сама вибирала.
Це мій подарунок від Бога Святого
І гріх мій, то кара від демона злого,
Не хочу я бути гріхом оповита
Тому я збираюсь щиро молитись.