Велике місто з безліччю вогнів

Велике місто з безліччю вогнів
Велике місто з безліччю вогнів,
На нього я дивлюсь, радіє око,
Мабуть за кадром тисячі потіх,
Яке в собі містить не може фото...

Під небом кілька хмарочосів є.
На них немов написано щось текстом:
Це місту більше шарму придає,
Але оця краса вся зранку щезне...

І заживе все знов своїм життям,
На час якийсь сховавши свої барви,
А люди знов зіграють безліч драм, 
Ще цікавіших за красу нестямну...