Святкова межа

Святкова межа
Незабаром Новий Рік-
Радощів досхочу.
Майже рік минулий втік,
Трішки ще до ночі...

Всюди свято у людей:
Ось він гарний настрій.
Ми не стулимо очей,
Доки не дванадцять.

А чому радієм ми,
Підірвавшись зранку?
Чи побачили ми сни,
Де життя без сварки?

Чом такий звичайний день
Сповнений емоцій?
Чом не маємо натхнень
Ми на кожнім кроці?

А тому що ми такі.
Люди- не рухливі.
Ми для втілення всіх мрій
Робим крок сміливий...

Новий Рік- це та межа,
Що дає нагоду
Взяти те, чого бажав,
Та зажити знову...