Сгорел

Сгорел
бенгальским огоньком.
железной палкой
в мусорку
броском.
Нагар остался
видимость храня
когда-то бывшего
и цельного меня.
Горел
когда-то
ярко,
искрами светя,
не обжигая,
настроение даря.
Но вдруг
задор остался
где-то позади,
и искор вальс
распался.
Жги уж тут не жги.
Палкой
почерневшей
в мусорке лежу,
кому же пригодится
гарь,
канувшая в дыму?