Моя дорога...

Моя дорога...
Чи може знаєш, так буває,
Коли навколо тільки холод,
І місяць душу напуває,
А сонце убиває голод.

Коли так хочеться писати,
Але не вистачає слова.
Коли так хочеться кричати,
Але не вистачає мови.

І хай кричать всі "Годі, досить
Іти все поперек дороги",
Та моє серце волі просить,
Не дивлячись на страх, тривоги.

Це вибір тільки мій, не треба
Казати що мені робити!
Моя душа свободи просить
А серце хоче вільно жити!