У серпня про любов свою спитала

У серпня про любов свою спитала
У серпня про любов свою спитала,
Про ту, яка буває раз в сто літ:
Чому раніше я його не знала,
Чому таким бездумним був політ.
 
Байдужий, серпню, ти до мого болю,
Парад багряних айстр не вабить зір.
Я заздрю їм за їх зіркову волю
Сезон для них – як вихід у ефір…
 
30.08.2016