Земне пекло

Земне пекло
Присвячується подіям у Іловайску
2015р.
 
 
 
Горить земля, гудить ,здригає,
 
Закутав сонце чадний дим.
 
Десь смерть у полі завиває
 
Та від снарядів страшний грім.
 
 
 
А кулі свищуть, мов скаженні
 
Скрізь чути крик та матюки.
 
Комбат оре як навіжений
 
Та крові гіркої ріки.
 
 
 
Волає стогін від солдата
 
Так гучно:«Боже поможи!»
 
Перед очима рідна мати,
 
Безногий у траві лежить.
 
 
 
Стікає кров’ю ,зуби сціпив,
 
Але тримає автомат.
 
Від болю трохи спирту випив
 
Та чути постріли і мат.
 
 
 
Усіх на світі проклинає,
 
Хто розпочав оцю війну.
 
Повітря жадібно вдихає
 
До вічного відходить сну.
 
 
 
А десь політики брюхаті
 
Відпочивають,п’ють вино,
 
Сідниці чешуть волохаті,
 
А у душі одне лайно.
 
 
 
Тріщать від грошенят кишені,
 
А рило репне, тільки тронь.
 
Собі вимолюють прощення
 
У пеклі ,щоб не сжер вогонь.
 
 
 
Не буде милості від Бога,
 
Хто заробляє на війні.
 
Немає користі від того,
 
Хто гідність утопив в лайні .
 
Сосєдка О.Д. 30.08.2016р.