Земне пекло
Присвячується подіям у Іловайску
2015р.
Горить земля, гудить ,здригає,
Закутав сонце чадний дим.
Десь смерть у полі завиває
Та від снарядів страшний грім.
А кулі свищуть, мов скаженні
Скрізь чути крик та матюки.
Комбат оре як навіжений
Та крові гіркої ріки.
Волає стогін від солдата
Так гучно:«Боже поможи!»
Перед очима рідна мати,
Безногий у траві лежить.
Стікає кров’ю ,зуби сціпив,
Але тримає автомат.
Від болю трохи спирту випив
Та чути постріли і мат.
Усіх на світі проклинає,
Хто розпочав оцю війну.
Повітря жадібно вдихає
До вічного відходить сну.
А десь політики брюхаті
Відпочивають,п’ють вино,
Сідниці чешуть волохаті,
А у душі одне лайно.
Тріщать від грошенят кишені,
А рило репне, тільки тронь.
Собі вимолюють прощення
У пеклі ,щоб не сжер вогонь.
Не буде милості від Бога,
Хто заробляє на війні.
Немає користі від того,
Хто гідність утопив в лайні .
Сосєдка О.Д. 30.08.2016р.