Дві спроби

Все навколо зацвіло
У душі моій тепло,
Сірий птах не ляже знов
На твою й мою любов.

Кину я своі слова,
Розболілась голова,
Але страх в моіх очах
Наче той великий птах.

Серце буде горювать,
Голос голосно співать,
Ти мене покинеш знов
Зовсім вмре моя любов.

Не повірю більш тобі
Я закриюся в собі
І нікого не впущу
Крім великого дощу.