Ти покинув мене обійнявши

Ти покинув мене обійнявши
Ти покинув мене обійнявши,
Сказавши тихо: тримайся,
Я буду сумувати, але ти не для мене,
Так що, сама зоставайся.

Я його провела ніжним поглядом,
Та сховалась в садку під тином.
Мене зворушив його спокій,
Коли він мене покинув.