Тихими мріями тебе домальовую....

Тихими мріями тебе домальовую....
Т. Н.
 
Тихими мріями тебе домальовую,
В них ти – бог теплоти і ніжності.
Знаю: життя це усе спростовує,
Та не знайде кохання несхожості.
 
Дні мої сірим ваганням захмарені.
Бачиш – розлука не нам на руку…
Шлю я думки свої опечалені
Тобі назустріч, щоб знав їх муку.
 
Щоб серце швидше твоє забилось.
Щоб враз дорога коротшою стала.
Скільки у мене ще сил залишилось,
Щоб я назавжди тебе дочекалась?
 
29.09.1982