До зірок

Знаешь рідна, коли-небудь і ми туди підем
До зірок, угору , до неба
Це не ми прийняли таке рішення,
Це в природі людскій, це так треба

Не засмучуйся рідна, все просто 
Будем сяять у небі зірками
Страх тут зайвий, ти вже доросла
Тепер разом ми будем роками 

Доки хтось з нас не втрить ту силу
Що підтримуе нас кожен час
Доки хтось з нас перший не піде
Спалахнувши й потухнувши в раз