Серпень

Серпень
СЕРПЕНЬ
 
Вже сонечко не припікає,
Хоча дарує ще тепло.
Помалу літечко згасає
А осінь кличе під крило.
 
Збирають урожай у полі.
О, стільки в ньому трударів!
А урожаю є доволі,
Бо уродив гарно посів.
 
Благословенний місяць серпень!
Звучать обжинки у полях.
Для трударів країни-неньки
Активний місяць вже настав.
 
07.08.2016.
 
Фото автора (Поділля)
 
Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький.
 
ID: 684062
Рубрика: Вірші, Громадянська лірика
дата надходження: 16.08.2016 17:59:12
© автор: Світлана Крижановська