Маша й Даша (вірш-скоромовка з літерою "ш")

Маша й Даша (вірш-скоромовка з літерою "ш")
МАША Й ДАША (ДИТЯЧИЙ ВІРШ-СКОРОМОВКА)
 
Дала кашу мама Маші.
Маша кашу не хотіла -
Кицька Даша кашу з'їла.
Радо Маша кицьку гладить
І на руки Дашу садить.
 
Кицька Даша їй муркоче -
Ще смачної каші хоче.
"Більш нема у мене каші" -
Відповіла мала Даші.
 
10.08.2016.
 
Картинка з інтернету
 
Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький
 
ID: 682885
Рубрика: Вірші, Казки, дитячі вірші
дата надходження: 10.08.2016 18:26:30
© автор: Світлана Крижановська