Притча про художника
Притча про художника
Жив колись Художник. Малювання для нього було не просто захопленням, а справою життя. Він писав прекрасні картини, проте прагнув удосконалити свої вміння. Тому вирушив на пошуки диво-митця, аби набути ще більше досвіду. Мандрував усіма містечками та селами країни, щоразу знайомився з обдарованими людьми, проте все одно не знаходив з-поміж них надзвичайного майстра пензлика. Несподівано дорогою трапився йому Мудрець. "Хто ти і куди ідеш?" - запитав старий. Чоловік пояснив мету своїх пошуків. "Я знаю найкращого художника у світі. І ти його знаєш!". Здивувався мандрівник: "Та коли ж такого я б знав, чи блукав би зараз?". "Ти не уважний. Це - Небо! Хіба хтось може краще рисувати за нього?". Поглянув Митець у вись і задумався над словами Мудреця...
02.08.2016.
Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький.
ID: 681457
Рубрика: Вірші, Філософська лірика
дата надходження: 02.08.2016 19:34:19
© дата внесення змiн: 02.08.2016 19:46:52
автор: Світлана Крижановська