Обіцяне

Зараз я просто хотів би бути не тут.
Не там, де ракети стрілою пронизують небо
І не у сніжних хребтах, де едельвейси цвітуть.
Все значно простіше - десь недалеко від тебе.

Дивитися фільм. Попити чаю чи кави.
Або мовчазливо гортати у книжці сторінки.
Кому там потрібні ті почесті, гроші і слава
Коли поряд з тобою твоя ідеальна жінка?

У мене дощі, в тебе сонце або навпаки.
Нам небо нечасто сльози свої відкриває.
Нехай пролітають години, у безвість відходять роки.
Я знаю, що ти просто є. Повір, я тебе пам'ятаю.