***

***
Сподівання виходять
за межі реального світу,
Що довкола є щирі
та чесні ще люди.
Що по-справжньому, з щемом,
ще можуть за когось радіти,
Та нікого й ніколи в житті
не осудять.
 
 
Таких меншість, і їх,
поїдають на кожному кроці
Ті, що сенсу життя,
не змогли ще збагнути.
Добре сердце, з народження,
мати дає своїй доньці,
Ну а батько вчить сина
завжди гідним бути.
 
 
Та в невдалім бою, дехто,
гідність душі свої губить,
Доброта - теж згасає,
мов полум'я в грудях.
Інші цінності в моді, що є
притаманні тим людям,
Які, понад усе,
прагнуть вище всіх бути.