В коханні тільки двоє є

В коханні тільки двоє є,
немає інших там сторін,
кохане серце, серце гріє,
всі інші, тільки лишні в тім.
 
не вірте друзі, друзям своїм,
які квапливо галасують,
що то не твій, і ти не його,
вони лихі тай гарячкують.
 
ти слухай серця голос свого,
а крики друзів - то пусте,
вони підуть і прийдуть нові,
кохання ж віки проживе.