Яш аилеге хайырлав

Яш аилеге хайырлав
Бугунь аджайип байрам,
Эки гонъюль бирлешти.
Бугунь сизинъ энъ муим
Арзунъыз керчеклешти.
 
Янъы къургъан аиленъиз
Къаза-беля корьмесин.
Сизинъ Бахт Йылдызынъыз
Ич бир вакъыт сёнмесин!
 
Алладан сизге тилеймиз
Омрюнъиз частлы олсун!
Ве джан-юректен истеймиз
Севги кунь-куньден артсын!
 
 
 
Стихотворение-поздравление, посвящённое молодой семье.