ЗАГАДКА ЖІНКИ ...?...

Із 8 березня – Міжнародного жіночого дня і до 13 жовтня, передодня Свята Українського козацтва і Дня захисника Вітчизни – триває період жіночизації ... В.Б.
 
Що є для Жінки головне,
без чого вона – аніме?
Без цього роботом є Жінка,
оскільки те її родзинка.
То що у Жінки є значуще,
без чого суще в ній несуще.
 
Що лише Жінка одна має,
хоча про це, може, й не знає, Зображення:
яке у ній завжди дрімає www.google.com.ua/search?
та і роками розцвітає?
Вона його і не плекає,
хоча почасти відчуває.
Оте внікальне є в Жанчині,
як і колись, так і понині ...?!...
 
P.S.: Ви Загадку цю відгадайте
і по...0к за це майте ...!?...
 
1; 8 Березня 2016 р. м. Київ
Дещо урізноманітнено 12 травня 2016 р.