На Воскресіння Ісуса ХРИСТОСА та ВеликДень 2016 року ...

Християнин, академік, доктор філософії, генерал-хорунжий Українського козацтва ІІІ Гетьманату (від Б.Хмельницького), Посол миру ...
 
Сталось Диво із Чудес:
Сам Ісус Христос воскрес!
І вознісся до небес,
бо: Воістину воскрес!
 
Віддавна любов Господня
творить свято Великодня.
В селах і містах в оселі –
люди радісні й веселі.
 
Паску, крашанки і м’ясо
всі смакують дуже ласо.
П’ють горілочку і воду,
бо – козацького ми роду.
 
Все освячено водою –
не простою, а святою!
Ожива нове в Людини...
Як прозріння! Святоднини!
 
Тілу і Душі спасіння!
Бо у Церкві побували,
що й раніш не забували.
А на Пасху – Воскресіння,
 
Благодать до нас приходить,
Щастя і Добро приносить!!
Янгелята прилітають
і з ВЕЛИКОДНЕМ вітають!!!
 
Лунає знов: Христос Воскрес!
А ми: Воістину Воскрес!
Воскресне, звісно, Україна!
Приходить Свято у родину!!!...
 
11-12-13 квітня. Пасхальні дні 2015 і 1-2 травня 2016 рр. Оновлено.
Троєщина. Київ-Хмелів-Заклимок-Хмелів-Ромни-Київ ...