Думки

Думки
Коли наодинці, коли без знайомих,
Буває, починаєш копатись в персонах.
Але найчастіше буває у тебе - 
Питання, що задані тільки до себе.
Удень ти весела, не сприймаєш усе це.
Та після, уночі, включається серце.
І ти розумієш, тобі так потрібно
Чиєюсь частиною бути, хоч дрібной.
Тримати в руці своєй тобі рідну руку.
Дивитись у очі, не проронивши і звуку.
Ніч говорити, заснути, і разом
Прокинутись, поцілувавши одразу.
Віддати усе, розкрити всі масті.
Було би для тебе у цей момент щастям.