ДОЧЕКАЙСЯ

Чекай мене в вечірніх зорях,
Які у квітні розцвіли;
Чекай на скалах біля моря,
Де вперше ми удвох були.
 
Чекай мене в киплячій крові
Сліпих, закоханих бажань;
Чекай мене в словах любові,
Які зірвались без вагань.
 
Чекай мене в серцях нестримних
І самовідданих сльозах;
Чекай мене в місцях невинних
І, в повних відчуттів віршах.
 
Чекай мене. Не переймайся,
Я не потраплю у біду.
Чекай мене. Лиш дочекайся,
Адже Я вийшов. Я іду.