***

***
Моя країно, мила, рідна,
Як я люблю твою красу!
Тут мальва дуже миловидна,
Тут зорі падають в росу.
 
Люблю без тями і до болі
Стрункі ліси, а ще - поля,
Плакучі верби і тополі,
Бо це моя,моя земля!
 
Мене тут мати народила,
Я тут щасливою була...
Багато вже стежин сходила,
Та краще краю не знайшла.
З.В.Савило