Весняна ніч

Весняна ніч
Обіймає вербу вітер,
Ніжно пестить ,грає,
Осідає тихий вечір
Обрій огортає…
 
Заховались в верболозах
Дикі каченята,
Зве матуся їх додому,
В гніздечку сховатись.
 
Перша зірочка на небі,
В річку задивилась,
І мов гори, старі верби
До води схилились.
 
Ось і місяць молоденький
Пастушком веселим
Усміхнувсь ріжком гостреньким
Берегам розцвілим…
 
Весна землю обіймає,
Пестить все красою,
Ось і ніч…все затихає,
Вкривається млою…