Материнська любов.

Пробудився Юлік раненько
Гарненько себе простягнув
Чекає свою він матусю
І через вікно він глянув.
Іде до нього ненька
З пакунком у руках
Щаслива у неї усмішка
А сльози у очах.
Чому ти матусю плачеш?
Чому ти така сумна?
Хіба ти мені не рада?
Що до мене прийшла.
Люблю я тебе серденько
Люблю я від всеї душі
Змушу тебе покидати
Йти мені треба у світ.
Я сумуватиму сину
Не маю без тебе життя
Я буду за тебе молитись
Щоб удача з тобою була.