Інструкція.

Інструкція.
Кохання це привід ставати слабшим.
Якщо хлопець - викидай особистість,
бо дівчатка люблять пропащих,
й мріють, про лезбійського виду, близькість.
Тому змінюй стать, будуть вдячні.

Якщо ти дівчинка ставай на коліна.
Не неси відповідальність,
бо хлопчикам треба не твоє "Я", а рабиня,
сльозливість й скандальність.
а не вища за їхню ницість богиня.

Якщо ти поет, із натяком на талант.
Присвячуй їй пусту лірику
зі змістом - вона собака, ти гідрант.
Продовжуй таку політику,
поки не отримаєш її принад.

Якщо ти працюєш до кривавого поту,
віддавай всю зарплату,
а вільний час витрачай на турботу
про неї, купуй увагу.
Не дозволяй їй вільно ступити й кроку.

Якщо ти наділена душею мадмуазель -
забрудни особисту красу.
Тепер тільки для одного модель,
для хвилини до хропіння й сну,
щоб вранці у всьому звинувачувала людей.

Прислухайся, бо я новий журнальний пророк.
Мої догми тотожні істині.
Будеш щасливим, коли купиш кожен мій урок.
Там всі способи перелічені,
як уникати, необхідних, для еволюції, помилок.

Назва журналу - "Жалюгідність для чайників"
із ним, відео курс та постер,
а ще найклейки із купою блискучих надписів
для вашого лоба, а ще лобстер,
він виправдовуватиме тих, хто вище згаданий.

Присвячується озеру Натрон.