Азіров

Наш міністр, ”пан” Азаров,
Всім зоологам дав жару.
Нових звірів відшукав,
КРОВОСІСІ, ім'я дав.
Ці жахливі, хижі звіри,
Весь бюджет країни з'їли.
Ось така, в прем'єра казка,
Роби висновки, будь ласка.́