Клята війна...

Клята війна...
Хіба для війни я тебе народила, синочку мій?
Прошу у Бога, благаю, мій любий, вернися живий...
Весілля зіграємо, в хату дружину ти приведеш,
Сина маленького, крихітку рідну на руки візьмеш..
Тільки між нами, рідна кровинка, ніби стіна...
 
***********
Вибач, матусю, знову стріляють...
 
 
Клята війна...