Расцветает весеннее утро... (на украинском языке)
Розцвітає весняний ранок,
Рум’яніє срібляста мла,
І колише духмяний серпанок
Над конваліями бджола.
З-під крила прозорої хмарки
Лине жайворонка привіт…
На листівки життя клеїть марки
Розімлілий від щастя світ.
05.04.2016