Вся земля в тюльпанах... (на украинском языке)

Вся земля в тюльпанах... (на украинском языке)
***
Уся земля в тюльпанах,
Світ зелен, світ зелен,
І кожна вишня – панна,
І лицар – кожний клен.
 
І травень, наче дружба –
З-під квітки русий чуб -
Вмовляє вишню: "Ну ж бо,
Погоджуйся на шлюб!"
 
Весна-літо 2015