Золотые рассветы... (на украинском языке)

Золотые рассветы... (на украинском языке)
* * *
 
Золоті світанки,
фіалкові далі,
Віти білосніжні
і роса ясна…
Оксамит тюльпанів
перлами конвалій
Візерунком ніжним
вишила весна.
 
У саду зеленім,
між розквітлих вишень,
Серед трав шовкових,
в радіснім гаю
Йде вона, князівна,
у вінку у пишнім
І веде за руку
доленьку мою.
 
25.03.2015