Розділи свої думи зі мною

Розділи свої думи зі мною,
Розкажи що на серці болить.
І хто долю злою маною
Так нещадно твою полонить.
 
Раз у раз ти приходиш до мене.
В чорно-білих бездуших думках,
Забираєш життя безіменне
І навіюєш болісний страх.
 
Я твій образ веду за собою,
Все збираю тебе по частках.
Та укрита дорога журбою
У моїх пригнічених снах.
 
Як давно ти став незнайомим
Відзначають байдужі роки,
Силуетом в ночі нерухомим,
Недосяжним,нажаль, навікИ.
 
Ти мовчиш, але очі блакитні
Молять криком "мене відпусти"
Все ж думки мої непохитні
Не відпустять...як не проси.
 
Раптом голос чужий за спиною
Те мовчання розвіє у мить.
Розділи свої думи зі мною
Розкажи що на серці болить.