Квітень

Квітень
В повітрі грайливо квітне
Яскраве, смугляве сонце,
Надворі вже майже квітень
Гойдає наш світ в долоньці.
 
І ми в нім маленькі діти
Чекаєм тепла шалено,
Скоріш щоб розквітли квіти
Й травичка росла зелена.
 
А сонечко ясно світить
Що все навкруги радіє.
Надворі вже майже квітень
На краще дає надію.