Пахне весна...

Пахне весна...
Безхмарна ніч пахне весною,
І все довкола місяць освітляє.
А я усе ще п’янка Тобою,
І серце полум’ям палає!!

Прийди до мене, хоч у сні,
Дай поцілую палко Твої уста, -
І ми будемо там зовсім самі,
Як ж мені не вистачає Твого тепла..

Як солодко пахне весна,
І все цвіте, і я цвіту..
Бо в цьому світі я вже не одна, -
Ти рідний розбавив мою самоту!!!