Купила мама коника

Купила мама коника
Купила мама коника.Із глини,сувенір.
І на вікно поставила, щоб був в родині мир...
 
А діти поруч бігали, незграбні пустуни-
Впустили долу коника...Ой,будуть стусани!!!
 
"Купила мама коника.А коник...без ноги...
Яка чудова іграшка......Ги....."
 
Пісня//m.zv.fm/song/1588740
 
Фото автора"Купила мама коника"