Ода жінці
Жінка - роду берегиня.
Жінка - в хаті господиня.
Жінка - мама і дружина,
Подружка для доні й сина.
Жінка - втілення любові!
Жінка - втілення добра!
Нелегкі у неї ролі,
Та майстерна в них вона! (8.01.2016)
(Вірш опубліковано у альманасі "Поезія, натхненна жінкою" (видавець: ТОВ "Редакція журналу "Дніпро", 2016)
Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
м. Хмельницький.