Зарядка (дитячий)

Зарядка (дитячий)
Прокидайтеся, малятка,
Бо на часі в нас - зарядка.
Вигинайтеся, як кішки,
Застеляйте свої ліжка.
 
Піднімайте рученята -
Вгору-вниз, мої малята.
А тепер поприсідайте,
Як листочки полягайте.
 
З гарним настроєм, бадьорі,
Нумо в крос, а фініш -
в школі. (29.02.2016)
 
Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький.