НЕПОСТУПНА

Секретаркою Оксана
Мріє працювати.
Тож вирішила резюме
Своє розіслати.
На співбесіду директор
Один погукав.
-Яку хочете зарплату?-
Оксану спитав.
-Ну...пять тисяч зелененьких!-
Та відповідає.
-Ні, такий оклад у нас,
Лише зам мій має!!!
-А мені такий оклад
Не можете зробить?
Тоді хай, шановний, з вами...
Зам же ваший й спить!!!