РОЗКРИЛА ТАЄМНИЦЮ.

РОЗКРИЛА ТАЄМНИЦЮ.
У скверику під липами,
Стоять нові лавки.
На них сидять
Й розиовляють,
Якісь дві білявки
-Який зір, ти Лідо, маєш?-
Одна запитала.
-Мінус п`ять-
До неї Ліда
З сумом відказала.
-Ось чому ти окуляри
Завжди одягаєш:
Це від холоду такого,
Очі зігріваєш !!!