МИШКА -ШУМІЛКА.

- Пісню, мамцю, заспівай
Про мишку-шумілку.
- Це ж яку?-питає мама,
Донечку Тамілку.
- Ну, оту, що наший тато
Увесь час співав,
Як з весілля дядька Йвана,
Додому вертав.
- Та не можу я згадати,
Події забулись.
- Ну, " шумелка-мышь,
Деревья гнулись..."